Over mij

Wouter van der Toorn
Reeweg Oost 56
3312 CR, Dordrecht
The Netherlands

+31 6 22529745
wouter@creatov.nl

Bright Elephant

In 2019 ben ik begonnen met een vroegere collega met het opbouwen van een nieuw bedrijf dat als visie heeft om de dood meer bespreekbaar te maken en meer aandacht voor rouw en herinneren. We zijn live sinds april 2020. Ons werk en onze diensten zullen steeds zichtbaarder worden voor het grotere publiek waaronder ons boek 'Van missen krijg je het koud, en wat rouw nog meer met je lijf doet'. Bezoek brightelephant.nl.

Publiceren

Een aantal jaren schreef ik voor het Nederlands Dagblad de rubriek 'Viral' met een opvallende trend van die dag of die week. Ook zijn er met een bepaalde regelmaat game reviews te vinden.

Daarnaast schrijf ik momenteel aan twee boeken (waaronder de graphic novel 'Melchior'). Wordt vervolgd.

Marketing en communicatie

Als online marketeer heb ik vele jaren ervaring bij verschillende organisaties. Momenteel ben ik als Hoofd Marketing betrokken bij de Oude en Nieuwe Kerk Delft.

Daarnaast doe ik marketing en communicatie opdrachten voor diverse bedrijven, organisaties en stichtingen.

Spreken en advies

Al zo'n 20 jaar spreek ik in kerken. Als je me wilt uitnodigen, stuur een berichtje. Verder adviseer ik organisaties en kerken in hun online en offline communicatie.

Contact

Wil je in contact komen? Ga naar de contactpagina en stuur je berichtje! Of het nu een vraag is voor een spreekbeurt, een vraag om van mijn diensten gebruik te maken of een correctie op een van de blogs. Het is allemaal welkom!